Bygg- og anleggsbransjen tar et løft med RAIN

Hva gjør det amerikanske sprintteamet så bra? Sømløst teamarbeid, kommunikasjonen mellom teamets medlemmer og at alle vet nøyaktig hva de må gjøre for å få teamet enda et hakk nærmere et felles mål. Hvordan kan vi oppnå det samme innen bygg og anlegg? Dette er spørsmålet som RAIN-prosjektet har idémyldret rundt i workshopen som ble avholdt denne sommeren.

Vi deltar i RAIN-prosjektet. Prosjektet har fokus på å forbedre integreringspotensialet i bygg- og anleggsbransjen. Temaet for workshopen i juni 2017 var mennesker og ledelse. Både arbeidets natur og hva vi legger i ledelse har forandret seg. De nye slagordene er fleksibilitet, samarbeidsevner, tillit og toleranse for usikkerhet. Det som kreves er sømløst samarbeid, spesielt i store allianseprosjekter. Bygg- og anleggsbransjens største utfordring er at aktørnettverket er så oppstykket. Aktøre...

07.11.2017

Kjenn deg selv, forstå andre

En god sjef er en viktig ressurs. Vi ønsker at alle våre ledere skal bli enda bedre i jobben sin. Vårens opplæringsprogram ga våre ledere muligheten til å lære mer om seg selv og samarbeid.

Les mer

Ta en digi-kikk på ditt nye hjem

Vi innfører nye verktøy og tjenester som vil gjøre det mulig for våre boligkunder å få en bedre forståelse av hvordan deres fremtidige hjem vil se ut.

Les mer

Et nytt hjem: Lyst og romslig i Posteljooni

Kaisu og Ronald Sneitz besøker det som om kort skal bli deres nye hjem i femte etasje i boligblokken Posteljooni i Helsingfors, Finland.

Les mer

Alt vi gjør skaper verdi for våre interessenter

Lemminkäinen bygger hjem, kommersielle eiendommer, veier og ulike infrastrukturløsninger både over og under bakkenivået. Dette krever arbeidskraft, råmaterialer, energi og tilførsel av vann.

Les mer

Å se det store bildet

Lean Six Sigma prosjekter har hjulpet oss å oppnå store innsparinger i arbeidet med å legge dekke på den vestlige delen av høyhastighets-diameteren i St. Petersburg.

Les mer

Åpen og rask kommunikasjon

Rantaväylätunnel-prosjektet i Tampere er et godt eksempel på betydningen av kommunikasjon. Den lengste veitunnelen i Finland bygget midt i bykjernen ble bygget som en del av et allianseprosjekt hvor vi var hovedentreprenøren.

Les mer

Knusende effektiv drift

Når det gjelder prosessering av pukk og grus har det skjedd kvantesprang de siste årene. På tross av dette kan det fortsatt være grunn til å se seg om etter nye løsninger.

Les mer

Bygget av oss

Vi bygger leiligheter i flere urbane vekstområder i Finland. Arbeidsleder Tuija Ingberg og prosjektingeniør Emmi Ollikainen opplever at de gjør en helt vanlig jobb men en jobb som er betydningsfull.

Les mer