Anlegg

Lemminkäinen – spesialist innen anlegg

Lemminkäinen Norge leder og gjennomfører prosjekter innen vei, vannkraft og infrastruktur. Med erfaring fra en rekke, omfattende prosjekter har Lemminkäinen etablert seg som spesialist på tunnel- og betongarbeider, og spesielt på steder som krever litt ekstra av oss.

Utbygging av tunneler, grunnarbeider, infrastruktur og anlegg for kraftverk er blant kjerneområdene våre. Fagkompetanse og lange erfaring sikrer effektiv planlegging, sikker gjennomføring og høy kvalitet i leveransene. Vi setter sammen de beste lagene til hvert prosjekt, ledet av profesjonelle prosjektledere med inngående og spesialisert erfaring.

For kunder inne vei og infrastruktur leverer Lemminkäinen prosjekter innen vedlikehold, oppgraderinger og nybygg. Prosjektene omfatter gjerne prosjektledelse, tilrettelegging, graving, betong- og tunnelarbeider. I henhold til plan, og kundenes høye forventninger.

Vi er til stede over hele landet, og deler kompetanse og erfaring med Lemminkäinens to øvrige virksomhetsområder asfalt, pukk og grus.