Asfalt

Lemminkäinen – en av Norges ledende asfaltleverandører

Lemminkäinen leverer asfaltprodukter og asfaltering av høy kvalitet til våre kunder. Vi har lang erfaring som leverandør av asfalt til riks- og fylkesveier, og er gjennom vår lokale tilstedeværelse et foretrukket alternativ for kommuner over hele landet.

Lemminkäinen har pulsen på det som skjer i områdene vi er til stede. Vi er tett på nye anleggs- og byggeprosjekter og leverer til de ledende, private entreprenørene innen bygg og anlegg. Lemminkäinen er også stolt leverandør av kvalitetsasfalt til lokalt næringsliv.

Lemminkäinen stiller høye krav til oss selv. Vår fagkompetanse og lange erfaring sikrer effektiv planlegging, kvalitet i utførelsen og god oppfølging av kundene våre. Riktig og moderne utstyr sørger for fremdrift og leveranser til avtalt tid. Sikkerhet for alle som jobber på veien er prioritet nummer én. Lemminkäinen har som mål å gjøre kundene våre fornøyd, og gi våre kolleger spennende og trygge arbeidsdager.

Lemminkäinens asfaltvirksomhet er organisert i tre funksjoner, Kunde og Salg, Utlegging og Produksjon. Vi er til stede med avdelinger og asfaltfabrikker over store deler av landet, i tillegg til våre mobile fabrikker og avdelinger.

Trykk her for å finne kontaktinformasjon til avdelingene våre.